no-img
بوک کده

دانلود PDF کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی 366 صفحه پی دی اف


بوک کده
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
دانلود PDF کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی 366 صفحه پی دی اف
pdf
آگوست 8, 2024
حجم فایل:8MB
نویسنده:بوک کده
۳۰,۰۰۰ تومان

دانلود PDF کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی 366 صفحه پی دی اف


دانلود PDF کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی 366 صفحه پی دی اف

11سایت بوک کده دانلود PDF کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی 366 صفحه پی دی اف را برای شما دوستان فراهم آورده است. در میان دانشمندان قدیم ایوان خواجه نصر الدین طوسی چهره ای است شناخته شده صرف نظر از نقش تاریخی او در مقام وزیر هلاکو و نیز فعالیت های علمی و فرهنگی حمایت از دانشمندان زمان خود کتاب های او در نجوم و ریاضیات و فلسفه و منطق و کلام و اخلاق همواره در حوزه علمیه جز کتاب های مهم درسی به شمار می آید.با سایت بوک کده همراه باشید.

پی دی اف دانشمند طوسی

دانلود پی در زمان حمله مغول به ایران نزد ناصرالدین محتشم قهستان در قلعه کوه قاین، به کارهای علمی مشغول شد و اخلاق ناصری را نوشت. پس از مدتی به نزد اسماعیلیان در دژ الموت نقل مکان کرد. پس از یورش مغول و پایان یافتن فرمانروایی اسماعیلیان (۶۳۵ ه‍.خ) هلاکو نصیرالدین را مشاور و وزیر خود ساخت و وی هلاکو را در تسخیر بغداد و سرنگونی عباسیان یاری داد پی دی  دی اف نصرالله پورجوادی

دانلود پی دی اف نصرالله پور جوادی

دربارهٔ زادگاه خواجه نصیرالدین طوسی اختلاف است بعضی کتاب‌ ها و منابع پدر وی را «وجیه الدین محمد بن حسن» از بزرگان و دانشوران قم می‌ دانند اما در بعضی منابع پدر او را زاده روستای جهرود، قم می‌ داند که به همراه خانواده برای زیارت امام هشتم شیعیان به مشهد عازم می‌شود و پس از زیارت، در هنگام بازگشت به علت بیماری همسرش، در یکی از محله‌ های شهر توس مستقر می‌ شود؛ و پس از چندی به درخواست اهالی محل علاوه بر اقامهٔ نماز جماعت در مسجد، به تدریس در مدرسه علمیّه مشغول می‌ گردد. خواجه نصیر طوسی در ایام اقامت پدر در آنجا در پانزدهم جمادی‌ الاول سال ۵۹۸ ق، متولد گردید؛ و پدرش با یاد دادن قرآن کریم به او، او را «محمد» نامید

PDF دانشمند طوسی

روزهای کودکی و نوجوانی خواجه توسی در شهر توس سپری شد. وی در این روزها پس از خواندن و نوشتن، قرائت قرآن، قواعد زبان عربی و فارسی، معانی و بیان و حدیث را نزد پدر خویش آموخت. پس از آن به توصیه پدر، نزد دایی‌ اش «نورالدین علی بن محمد شیعی» که از دانشمندان نامور در ریاضیات، حکمت و منطق بود، به فراگیری آن علوم پرداخت. سپس با راهنمایی پدر در محضر «کمال الدین محمد حاسب» که از دانشوران نامی در ریاضیات بود، به تحصیل پرداخت اما هنوز چند ماهی نگذشته بود که استاد آهنگ سفر کرد و آورده‌ اند که وی به پدر او چنین گفت: من آنچه می‌ دانستم به او (خواجه نصیر) آموختم و اکنون سؤال هایی می‌ کند که گاه پاسخش را نمی‌ دانم!

کتاب دانشمند طوسی نصرالله پورجوادی

پس از چندی دایی پدرش «نصیرالدین عبدالله بن حمزه» که تبحر ویژه‌ ای در علوم رجال، درایه و حدیث داشت، به توس آمد و خواجه در نزد او به کسب علوم پرداخت. گرچه او موفق به فراگیری مطالب جدیدی از استاد نشد، اما هوش و استعداد وافرش شگفتی و تعجب استاد را برانگیخت به گونه‌ای که به او توصیه کرد تا به منظور استفاده‌ های علمی بیشتر به نیشابور مهاجرت کند. او در شهر توس و به دست استادش «نصیر الدین عبدالله بن حمزه» لباس عالمان دین را بر تن کرد و از آن پس به لقب «نصیرالدین» از سوی استاد مفتخر شد.

 

در انتها می توانید برای اطلاعات بیشتر کتاب درس های جامعه شناسی امیل دورکم 299 صفحه  را مطالعه کنید

 

 

فهرست مطالب کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی

فصل اول:پیشگفتار فرانسوی

خواجه سپس به نیشابور پای نهاد و به توصیه دایی پدر به مدرسه سراجیه رفت و مدت یک سال نزد سراج الدین قمری که از استادان بزرگ درس خارج فقه و اصول در آن مدرسه بود، به تحصیل پرداخت. سپس در محضر استاد فریدالدین داماد نیشابوری – از شاگردان امام فخر رازی – کتاب «اشارات ابن سینا» را فرا گرفت. پس از مباحثات علمی متعدد فرید الدین با خواجه، علاقه و استعداد فوق العادة خواجه نسبت به دانش اندوزی نمایان شد و فریدالدین او را به یکی دیگر از شاگردان فخر رازی معرفی کرد و بدین ترتیب نصیرالدین طوسی توانست کتاب «قانون ابن سینا» را نزد «قطب الدین مصری شافعی» به خوبی بیاموزد. وی علاوه بر کتابهای فوق از محضر عارف معروف آن دیار «عطار نیشابوری» (متوفی ۶۲۷ ه‍.ق) نیز بهره‌مند شد.

فصل دوم:همه چیز را باچشم خدا دیدن

خواجه که در آن حال صاحب علوم ارزشمندی گشته و همواره به دنبال کسب علوم و فنون بیشتر بود، او پس از تحصیل در نزد دانشمندان نیشابور به ری شتافت و با دانشور بزرگی به نام برهان الدین محمد بن محمد بن علی الحمدانی قزوینی آشنا گشت. او سپس قصد سفر به اصفهان کرد امّا در بین راه، پس از آشنایی با «میثم بن علی میثم بحرانی» به دعوت او و به منظور استفاده از درس خواجه ابوالسعادات اسعد بن عبدالقادر بن اسعد اصفهانی به شهر قم رو کرد.

فصل سوم:خواجه نصیرالدین طوسی

توسی پس از قم به اصفهان و از آنجا به عراق رفت. او علم «فقه» را از محضر «معین الدین سالم بن بدران مصری مازنی» (از شاگردان ابن ادریس حلی و ابن زهره حلبی) فرا گرفت؛ و این شخصیت را استاد برتر خواجه نصیر دانسته‌ اند.[۳۷] خواجه در سال ۶۱۹ ه‍.ق از استاد خود اجازهٔ نقل روایت دریافت کرد. آن گونه که نوشته‌ اند خواجه مدت زمانی از «علامه حلی» فقه و علامه نیز در مقابل، درس حکمت نزد خواجه آموخته‌است. «کمال الدین موصلی» ساکن شهر موصل (عراق) از دیگر دانشمندانی بود که علم نجوم و ریاضی به خواجه آموخت و بدین ترتیب پژوهش‌گر توسی دوران تحصیل را پشت سر نهاده، پس از سال‌ ها دوری از وطن و خانواده، قصد عزیمت به خراسان کرد.

سوالات متداول:

. آیا در کتاب دانشمند طوسی در چه سالی و کجا را فتح کرد؟

پاسخ: آنجا که وجود اسماعیلیان حاکمیت و قدرت سیاسی مغولان را به خطر می‌انداخت هلاکوخان در سال ۶۵۱ ه‍.ق با اعزام لشکری به قهستان آنجا را فتح کرد.

. آیا در کتابدانشمند  طوسی نام کدام منطقه رو بنام خوجه نصیر طوسی ثبت کرد؟

پاسخ: یک دهانه آتشفشانی ۶۰ کیلومتری در نیم‌کره جنوبی ماه به نام خواجه نصیرالدین طوسی نام‌ گذاری شده‌ است.

 . در کتاب دانشمند طوسی اهل کجا بود؟

پاسخ:نیشابور

شیوه تهیه و استفاده توی سایت بوک کده چگونه است؟

بر روی گزینه افزودن به سبد خرید کلیک کنید بعد طی مراحلی و پرداخت وجه از طریق کارت های شناسه محصول برای دانلود آماده خواهد شد پس از محصول دریافت شده پرینت تهیه نمایید اگر در خرید اینترنتی مشکل دارید از طریق کانال بوک کده و ارتباط با ما اطلاع دهید تا از طریق کارت به کارت محصول را تهیه نمایید.

😍 چقدر خوشت اومد !


موضوعات :
بوک کده

تصاویر پیش نمایش


دانلود PDF کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی 366 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی 366 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی 366 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی 366 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب دانشمند طوسی نصرالله پور جوادی 366 صفحه پی دی اف-1

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *