no-img
بوک کده

دانلود PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی 55 صفحه

بوک کده
توجه !

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
دانلود PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی 55 صفحه پی دی اف
pdf
جولای 10, 2024
حجم فایل: 1MB
نویسنده : بوک کده
۲۵,۰۰۰ تومان

دانلود PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی 55 صفحه پی دی اف


سایت بوک کده دانلود PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی 55 صفحه پی دی اف را برای شما دوستان فراهم آورده است. وقتی در مورد اهل سنت ایران سخن به میان میآید اولین سوال هایی که به ذهن خطور میکند این است که جمعیت اهل سنت چقدر است و در چه مناطقی و در کجای ایران زندگی میکنند؟

این موضوعی است که سعی میکنیم در این مقاله به کنکاش بکشانیم.. با سایت بوک کده همراه باشید.

 

کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی

وقتی در مورد اهل سنت ایران سخن به میان می آید، اولین سوال هایی که به ذهن خطور میکند این است که جمعیت اهل سنت چقدر است و در چه مناطقی و در کجای ایران زندگی میکنند؟..

 دانلود کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی

 این موضوعی است که سعی می کنیم در این مقاله به کنکاش بکشانیم درست است که آمار دقیقی از اهل سنت ساکن ایران در دسترس نیست اما طبق برآورد ها جمعیت اهل سنت ایران بین هجده تا بیست میلیون نفر میباشد که همواره این آمار رو به ازدیاد هست. 

پی دی اف کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی

اما قبل از اینکه از خود بپرسیم چه شده که در ایران اهل سنت زندگی میکند باید قضیه را با دیدی وسیع تر بنگریم، زیرا با بازنگری تاریخ به حقیقتی پی خواهیم برد که شاید خیلیها از آن با خبر نیستند حقیقتی غیر قابل انکار و آن این است که اهل سنت ساکنان اصلی ایران زمین هستند ..
.

PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی

قبل از تأسیس و پیدایش مذهب شیعه در ایران می زیستند و غریبه و مهاجرانی نیستند که از سرزمین دیگر بسوی ایران عزیمت کرده باشند بلکه باید پرسید مذهب شیعه چه زمانی وارد ایران شد ..

دانلود PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی

 چگونه توانست بر مناطق داخلی ایران سیطره پیدا کند؟ و چرا اهل سنت در مرزهای ایران مستقر هستند؟ به طور خلاصه می گوییم سرزمینی که به اسم سرزمین فارس معروف است تنها شامل ایران کنونی نیست بلکه در طول تاریخ چه قبل از اسلام و چه بعد از آن مناطق بسیار وسیعی را شامل میشد که از منطقه غرب آناتولی آغاز و از فلات ایران رد میشد از مرزهای افغانستان کنونی میگذشت..

 

در انتها می توانید برای اطلاعات بیشتر کتاب اذکار و دعا های نماز شاکر الذهبی را نیز مطالعه کنید.

 

فهرست مطالب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی:

فصل اول: ایران بعد از سقوط خلاف عباسی

در زمان خلافت عباسی ها ایران جزوی از خلافت اسلامی بود. بعد از حمله ی مغول ها و ترکان تاتار به خلافت اسلامی و بعد از سقوط بغداد عملاً خلافت اسامی از بین رفت و مغولها و تاتارها بر بیشتر مناطق اسلامی حکومت کردند، تنها مصر و قسمتهایی از سرزمین شام و منطقه ی حجاز در اختیار آنها نبود در مصر ممالیک حکومت میکرد آنها خود برده هایی از قفقاز و شرکس آزاد شده بودند که بر مصر حکومت میکردند و یک کشور واحد و یک پارچه ای وجود نداشت بلکه در هر جایی قدرت در دست گروهی بود عجیب تر اینکه گویی آوازه سرزمین فارس و کشورهای اسلامی به شکل گسترده ای بین مغولها و تاتارها منتشر شده بود و دسته دسته از بیابانهای آسیای میانه بین چین و روسیه ی امروزی، هجرت کرده و روانه ی این مناطق شده و هلاکو حکومت میکرد و ادعای مالکیت بر ایران را داشت گویا ایران و دیگر مناطق اسلامی تبدیل به لقمه ای آماده برای بلعیده شدن توسط این مغولها شده بود و گویا که چنگیزخان از خود یادگار خوبی به جا گذاشته که هرکسی میآمد و با ادعای قرابت او مناطقی را تصرف میکرد و سعی سیطره بر مناطق دیگر را داشت. 

 

فصل دوم: ترکان در آناتولی

باید به این نکته اشاره ای داشت که حتی ترکان تاتاری حاکم بر ایران از اهل سنت ،بودند گروهی از ترکان که از مناطق ترک نشین بعد از هجوم مغولها مهاجرت کرده و وارد فلات آناتولی یا همان کشور ترکیه امروزی و در آنجا به رهبری بزرگشان عثمان یکم فرزند ارطغرل تشکیل حکومت .دادند شاید تنها آنها توانسته بودند که در مناطق خود آرامی برپا کنند و این امر باعث شده بود که علم جهاد را برپا کرده و که علم جهاد را برپا کرده و شروع به دعوت غیر مسلمان ها به دین اسلام نمایند و چون یکی از اهدافشان فتح قسطنطنیه پایتخت روم شرقی بود برای رفتن به آن سو با مقاومت مسیحی روبرو و مجبور به تبرد بودند و در نتیجه آن بسیاری از مناطق را زیر دایره حکومت خود آورده و همیشه در میدانهای نبرد پیروز بودند. آنها به تدریج حکومت خود را گسترش و به یک امپراطوری تشکیل دادند..

 

فصل سوم: خاندان صفوی و آشنایی آنها با تاتار

در آن گیر و دار خانواده ی صفوی ها که از نوادگان شیخ صفی الدین بودند در اردبیل زندگی میکردند آنها مسئولیت اداره ی خانقاه را بر عهده داشتند و از اهل سنت و بر و بر مذهب امام شافعی بودند. خانقاه اردبیل در دوران ایلخانان مغول همچنان رونق خود را حفظ کرده و همواره مورد توجه شاهان و شاهزادگان ایلخانی بود. در سال ۷۶۶ شمسی که امیر تیمور به دنبال تصرف و تخریب و تاراج شرق و شمال ایران به آذربایجان رسید صدر الدین پسر صفی الدین مسند نشین خانقاه اردبیل بود تیمور پس از آن همه جنایتها که در ایران کرد به حضور شیخ صدرالدین رسیده و نسبت به او ابراز ارادت کرد و شیخ نیز بازوی او را گرفته و برکت داد و کارهایش را در ایران تأیید کرد. در حمله ی دوم امیر تیمور به ایران که خرابی های بسیار زیادی به بار آورد و از سرهای ایرانیان شهرهای مختلف کله مناره ها برپا شد خواجه علی سیاه بوش پسر شیخ صدرالدین بر جای پدرش ریاست خانقاه اردبیل را بر عهده داشت خواجه علی نیز مثل پدرش امیر تیمور را پادشاهی عادل نامیده و مورد احترام بسیار امیر تیمور واقع ش.

 

 

سوالات متداول:

  • جمعیت اهل سنت ایران چقدر است ؟ 

پاسخ : جمعیت اهل سنت ایران بین هجده تا بیست میلیون نفر میباشد

 

  • کدام کشور در زمان خلافت عباسی ها جزوی از خلافت اسلامی بود ؟

پاسخ : در زمان خلافت عباسی ها ایران جزوی از خلافت اسلامی بود

 

  • افرادی که از اهل سنت نام ببرید ؟

پاسخ : ترکان تاتاری

 

😍 چقدر خوشت اومد !


تصاویر پیش نمایش


دانلود PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی 55 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی 55 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی 55 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی 55 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب چرا اهل سنت در مرز ها زندگی می کنند؟ سعود عباسی 55 صفحه پی دی اف-1

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *