no-img
بوک کده

دانلود PDF کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی 227 صفحه پی دی اف


بوک کده
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
دانلود PDF کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی 227 صفحه پی دی اف
pdf
جولای 14, 2024
حجم فایل: 3MB
نویسنده: بوک کده
۳۰,۰۰۰ تومان

دانلود PDF کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی 227 صفحه پی دی اف


دانلود PDF کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی 227 صفحه پی دی افسایت بوک کده دانلود PDF کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی 227 صفحه پی دی اف را برای شما دوستان فراهم آورده است. کتاب حاضر در دهه 90 قرن بیستم منتشر شده است. دهه 90، یعنی سال های پس از فروپاشی شوروی و اقمار آن، اوج تبلیغات دنیای سرمایه داری_ اعم از «شمال» و «جنوب» یا «مرکز» و «پیرامون»_ در مورد «مرگ کمونیسم» و پیروزی سرمایه داری و  ایدئولوژی نولیبرالیسم بودبا سایت بوک کده همراه باشید.

پی دی اف پساکمونیسم 

کتاب حاضر در دهه ی ۹۰ قرن بیستم منتشر شده است. دهه ی ۹۰، یعنی سالهای پس از فروپاشی شوروی و اقمار آن اوج تبلیغات دنیای سرمایه داری ـ اعم از «شمال» و «جنوب» یا «مرکز» و «پیرامون» در مورد مرگ کمونیسم و پیروزی سرمایه داری و ایدئولوژی نولیبرالیسم بود

دانلود پی دی اف محسن حکیمی

اکنون و پس از گذشت زمانی بسیار کوتاه از آن سالها واقعیات جهان پاسخ بسیاری از آن تبلیغات را داده و این پاسخ همچنان ادامه دارد. هنوز مرکب آن تبلیغات خشک نشده بود

PDF پساکمونیسم 

بحران فزاینده و رو به رشد سرمایه داری در ابعاد جهانی گسترش بی سابقه ی فقر و گرسنگی و بیکاری و بی حقوقی و فحشا و اعتیاد و قطعه قطعه کردن هولناک بدن کودکان برای خرید و فروش اعضای آن،

کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی

هجوم افسار گسیخته ی سرمایه داری تولیبرالی به خصوصی ترین عرصه های زندگی انسان در سراسر جهان برای تشدید استثمار و کسب سود هر چه بیشتر و غارت منابع و مواد اولیه و سرانجام نظام گری وحشیانه و بی سابقه ی کشورهای امپریالیستی.

 

در انتها می توانید برای اطلاعات بیشتر کتاب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران علی حاتمی را نیز مطالعه کنید.

 

فهرست مطالب کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی : 

 

بخش اول: تعریف پساکمونیسم

اریک هابسبام قرن بیستم کوتاه یعنی از ۱۹۱۴ تا ۱۹۹۱ را «عصر نهایتها» نامیده است. وجه مشخصه ی این دوره مبارزه ی ایدئولوژی ها بود، و به ویژه مهر مجادلاتی را بر پیشانی داشت که هم در درون سوسیالیسم جریان داشت و هم میان عناصر گوناگون سنت سوسیالیستی و بدیلهای بازار مدار آن مجادلاتی که پس از جنگ جهانی دوم در ساختارهای ژئوپولیتیکی جنگ سرد شکل مشخص به خود گرفت. روشن است که این عصر به پایان رسیده عصر پس از آن کدام است؟ به نظر میرسد که پاسخ این پرسش، پساکمونیسم است، اصطلاحی که به کشورهایی که زمانی ادعا میکردند به سوی کمونیسم پیش میروند محدود نمیشود بلکه معنایی جهان شمول دارد. این اصطلاح بیانگر دورانی است که ادعا میکند افراطی گری سیاست ایدئولوژیکی و «فراروایتهای مربوط به آن را پشت سر گذاشته و به سوی نوع بازتر و گفتمانی تری از سیاست پیش می رود.

بخش دوم: فراگذشتن طولانی

همین که کمونیسم به عنوان برنامه و اندیشه یی نسبتاً تعریف شده شکل گرفت، همزاد و نتیجه ی محتوم نهایی ،آن پسا کمونیسم، نیز سیر صد و پنجاه ساله اش را آغاز کرد. شبح کمونیسم خود شبحی داشت – شبح پسا کمونیسم. بر چنین زمینه یی، پساکمونیسم به معنی رد فلسفی و سیاسی پیگیر اصول موضوعه ی اساسی یی است که مارکس و انگلس، بر بستر سنت سوسیالیستی مفهوم سوسیالیسم انقلابی خود را حول آنها فرمول بندی کردند. این به معنی دست کم گرفتن نقدهای غیر سوسیالیستی از سوسیالیسم انقلابی نیست بلکه بدین معنی است که این نقدها به مقوله ی تحلیلی متفاوتی تعلق دارند – مقوله ی رد سوسیالیسم انقلابی و نه فراگذشتن درونی از آن.

بخش سوم: تجربه کمونیسم

نظریه ی گذار نه فقط بر نتیجه بلکه بر نقطه ی شروع نیز تکیه میکند. به ویژه، باید بر تفاوت جوامع پساتمامیت خواه و دیگر جوامع پسا اقتدارگرای بازار محور تأکید کرد جوامع تمامیت خواه توتالیتر، هر اندازه فاسد بوده باشند، کم یا بیش با ویژگیهای مشترک معینی شناخته می شدند: فقدان بازار رسمی سرمایه داری؛ فقدان انجمنهای مدنی مستقل و برخوردار از ضمانت قانونی و فرایندهای جامعه مدنی مانند اتحادیه های صنفی یا رسانه های آزاد؛ فقدان ساختارهای مستقل در جامعه ی سیاسی نظیر احزاب سیاسی و مجامع قانون گذاری؛ و در همه ی آنها آمیختگی سیاسی احزاب کمونیست با دولت اصل تفکیک قوا را از بین میبرد و حکومت ها را گرفتار دینامیک درون نگرانه ی ویرانگری میکرد که سرانجام آنها را نابود ساخت.

بخش آخر: دورنمای پساکمونیسم

آدام میچنیک خاطر نشان کرد که اگر بدتر از کمونیسم چیزی وجود داشته باشد، همان است که پس از کمونیسم میآید آن چه اصطلاحاً پیروزی بر کمونیسم به عنوان ایده و به عنوان راه و رسم نام گرفته امری یکسره دوپهلو است غرب برای به دست آوردن «پیروزی» در جنگ سرد در نهایت کار چندانی نکرد؛ مدیریت امور بین المللی از پایان جنگ سرد به بعد همچون گذشته خودسرانه و آشفته است؛ خود کشورهای پساکمونیستی دچار شکاف فزاینده بین قدرتمندان و بی قدرتان شدهاند و نابرابری عمومی آنها را از ریخت انداخته است و شماری از آنها یک دهه پس از سقوط کمونیسم، همچنان سخت گرفتار رکودند؛ نظام بین المللی به گونه ی کم سابقه یی به سود منافع یک دولت خاص و accolyte های آن تغییر شکل داده است؛ و تنشها در این مورد که آیا این پیروزی پیروزی سرمایه داری بود یا پیروزی نوعی بینش مستقل درباره ی دموکراسی همچنان ادامه دارد. 

سوالات متداول:

  • این کتاب شامل چه چیزی میباشد؟

پاسخ: این کتاب در مورد پساکمونیسم توضیح میدهد.

  • این کتاب در چه سالی منتشر شده است؟

پاسخ: این کتاب در دهه 90 میلادی یعنی سال های پس از فروپاشی شوروی

  • از نظر نویسنده کتاب سقوط شوروی مانند سقوط کدام امپراتوری بود؟

پاسخ: از نظر هاول سقوط امپراتوری شوروی مانند سقوط امپراتوری روم بود

 

📚 😍 کتاب پیشنهادی

😍 چقدر خوشت اومد !


موضوعات :
سیاسی , عقاید

تصاویر پیش نمایش


دانلود PDF کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی 227 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی 227 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی 227 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی 227 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب پساکمونیسم محسن حکیمی 227 صفحه پی دی اف-1

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *