no-img
بوک کده

دانلود PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی 428 صفحه


بوک کده
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
دانلود PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی 428 صفحه پی دی اف
pdf
ژوئن 12, 2024
حجم فایل: 1MB
نویسنده : بوک کده
۳۵,۰۰۰ تومان

دانلود PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی 428 صفحه پی دی اف


سایت بوک کده دانلود PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی 428 صفحه پی دی اف را برای شما دوستان فراهم آورده است. همراه با توسعه نفوذ و سلطه اقتصادی و سیاسی کشور های سرمایه داری، نفوذ و سلطه فرهنگی این جوامع نیز در جامعه ما گسترش یافت.

دامنه این نفوذ و گسترش را می توان علاوه بر زمینه های مختلف و متعدد اجتماعی و سیاسی، با توجه به کثرت واژه ها و مفاهیمی که از فرهنگ سیاسی، اقتصادی و اجتماعی این کشور ها، از جانب بخش عظیمی از روشنفکران جامعه ما نقل شده است به خوبی نشان داد . با سایت بوک کده همراه باشید.

 

کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی

همواره با توسعه نفوذ سلطه و اقتصادی و سیاسی کشور های سرمایه داری ، نفوذ و سلطه فرهنگی این جوامع نیز در جامعه ما گسترش یافت.

 دانلود کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی

دامنه این نفوذ و گسترش را می توان علاوه بر زمینه های مختلف و متعدد اجتماعی و سیاسی با توجه به کثرت واژه ها و مفاهیمی که از فرهنگ سیاسی ،اقتصادی و اجتماعی این کشور ها از جانب بخش عظیمی از روشن فکران جامعه ما در برسی های اجتماعی ، سیاسی و اقتصادی اقتباس و نقل شده و می شود نیز به خوبی نشان داد.

پی دی اف کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی

در این باره به شیوه کار دو گروه از روشنفکران جامعه اشاره می شود : 1- واژه ها و مفاهیمی که از آثار نظریه پردازان جانبدار از نظام اجتماعی و شیوه تولید سرمایه داری – به طور عمده اروپایی در قرون گذشته و آمریکایی در دوره معاصر – در زمینه مسائل اجتماعی اقتباس و نقل شده و می شود .

PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی

وابستگان این شیوه بررسی به این نکته توجه ندارند که این مفاهیم به طور عمده در جریان مبارزه طبقه بورژوازی کشور های اروپایی غربی علیه فئودالیسم و سلطه کلیسای کاتولیک بیان شده اند.

دانلود PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی

ترفند و جان کلام در بسیاری از این نظریات عدم توجه به ساختار طبقاتی جامعه و جدا دانستن اقتصاد از فرهنگ و سیاست است تا بتوان از طرح مسائل طبقاتی سلطه یک اقلیت بر وسایل عمده تولید و توزیع روابط تولیدی ، منشا ثروت ها حکومت سرمایه بر جامعه طفره رفت.

 

در انتها می توانید برای اطلاعات بیشتر کتاب توتم و تابو در شاهنامه فاطمه توسل پناهی   را نیز مطالعه کنید.

 

فهرست مطالب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی :

فصل اول: توسعه ، رهایی یا تشدید وابستگی؟

بیشتر نظریه پردازان درباره توسعه و توسعه نیافتگی همان روشنفکران و فضلای کشور های سرمایه داری صنعتی پیشرفته اند که از دور دستی بر آتش توسعه نیافتگی دارند. ضعف عمده این نظریه پردازان ناآگاهی از ساختار طبقاتی جوامع عقب نگهداشته شده است رد له گروه زیادی از این نظریه پردازان حاضر نیستند درباره اثرات اقتصادی و اجتماعی کلونیالیسم و امپریالیسم بر کشور های مناطق توسعه نیافته حرفی بزنند . 

 

فصل دوم: در یک جامعه مستعمراتی طبقه چیست ؟

یکی از مشکلات مهم در راه پیروزی قطعی تلاش های اجتماعی در کشور های عقب نگه داشته شده (مستعمرات) در مبارزه علیه سلطه مشترک استعمار سرمایه داری و نظام های استثماری حاکم، نارسایی تحلیل هایی است که از جانب سازمان ها و نیرو های مردمی درباره بافت و ترکیب فرهنگی، سیاسی و اقتصادی جوامع مستعمراتی ارائه میگردد.

 

فصل سوم: جامعه مدنی چیست ؟

نظریاتی که در باب مسائل اجتماعی بیان میگردد بازتاب و محصول شرایط اقتصادی، فرهنگی و سیاسی و به طور کلی اجتماعی هر جامعه معین در دورهٔ تاریخی معین است و مراد از ارائه آنها کوشش در جهت یافتن پاسخ برای حل تضاد های معینی است که در جامعه وجود دارد تا جامعه در کل به مرحله بالاتری برسد و تکامل یابد یک عقیده اجتماعی به علت اینکه منطقی است واقعیت نمی یابد و به مرحله اجرا در نمی آید، بلکه به اتکای داده های فرهنگی و سیاسی و شرایط اقتصادیست که مشروعیت پیدا میکند و عملی میشود در یک نظریه اجتماعی محتوای طبقاتی و اجتماعی تعیین کننده است نه ظاهر بیانی.

 

سوالات متداول:

  • نارسایی تحلیل هایی  که از جانب سازمان ها و نیرو های مردمی ارئه می شود ، چه مشکلی به همراه دارد ؟ 

پاسخ : موجب مشکلاتی در راه پیروزی قطعی تلاش های اجتماعی در کشور های عقب نگه داشته شده (مستعمرات) در مبارزه علیه سلطه مشترک استعمار سرمایه داری و نظام های استثماری حاکم می شود.

 

  • یک عقیده اجتماعی به چه علتی منطقی است؟

پاسخ : یک عقیده اجتماعی به علت اینکه منطقی است واقعیت نمی یابد و به مرحله اجرا در نمی آید

 

  • منظور از منطقی بودن عقیده اجتماعی چیست ؟

پاسخ : به اتکای داده های فرهنگی و سیاسی و شرایط اقتصادیست که مشروعیت پیدا میکند و عملی میشود در یک نظریه اجتماعی محتوای طبقاتی و اجتماعی تعیین کننده است نه ظاهر بیانی.

 

😍 چقدر خوشت اومد !


تصاویر پیش نمایش


دانلود PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی 428 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی 428 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی 428 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی 428 صفحه پی دی اف-1
دانلود PDF کتاب مفاهیم اجتماعی در جوامع مستعمراتی شاپور رواسانی 428 صفحه پی دی اف-1

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *